Thursday, July 29, 2010

Artık Eczacıbaşı Zayıflatacak

Artık Eczacıbaşı Zayıflatacak
Artık Kilo Vermenin Yepyeni Bir Yolu Var. SUMMER 7 KETO!

Summer 7 Keto, termojenik enzimleri harekete geçirmek sureti ile yağ yakışının artışına, metabolizmanın işleyişinin hızlanmasına yardımcı olur. Sadece diyet ve egzersize göre 3 kat daha fazla yağ kaybına destek olur. Summer 7 Keto kullanımı, bilimsel çalışmalarla kanıtlanmış bir zayıflama yöntemidir.

7 Keto termojenik enzimleri harekete geçirerek metabolizma hızını artırır. Depolanmış yağı enerjiye dönüştürerek kilo kaybına yardımcı olur.

7 Keto Nedir?
Depolanan yağların enerjiye dönüştürülmesine yardımcı olan 7 Keto, vücudumuz tarafından doğal olarak üretilir. Ancak 20'li yaşlardan sonra 7 Keto miktarı azalmakta ve bazal metabolizmanın hızı düşmektedir.
Yapılan Klinik çalışmalarda (Klinik Çalışma 1 - Klinik Çalışma 2 - Klinik Çalışma 3) dışarıdan alınan 7 Keto'nun uyarıcı etkisi olmaksızın termonejik enzimleri harekete geçirdiği, depolanmış yağı enerjiye dönüştürmek sureti ile kilo kaybettirdiği görülmüştür.

Uzman Diyetisyen Turgay Köse
Sağlıklı kilo vermek isteyenler için Uzman Diyetisyen Turgay Köse'den zayıflama ve gıda takviyeleri konusundaki görüşlerini aldık.

Yaz Mevsimi Yaklaşırken Kilo Problemi Yaşayanlar Hızla Forma Girebilmek İçin Farklı Yöntemlere Başvuruyor. Bilinçli ve Sağlıklı Kilo Nasıl Verilebilir?
Aşırı besin alımı, hareketsiz yaşam, genetik ve hormonal nedenler, psikolojik sorunlar, sigarayı bırakma, alkol kullanımı vb. faktörlere bağlı olarak gelişen şişmanlık, tek başına olduğu gibi komplikasyonları ile de yaşam süresini kısaltan ve düşüren ciddi bir hastalıktır. Komplikasyonlar arasında ilk akla gelenler kalp-damar hastalıkları, hipertansiyon, safra kesesi rahatsızlıkları, şeker ve eklem hastalıkları, bazı kanser türleri, solunum rahatsızlıkları, karaciğer yağlanması, adet düzensizlikleri, kısırlık şeklinde sıralanabilir. Bir hastalık olan şişmanlığın tedavisinde multidisipliner bir yaklaşım gerekmektedir. Doktor tarafından yapılacak muayenenin ardından elde edilen kan tahlil sonuçları yorumlanarak, kişi diyetisyen eşliğinde diyet programına alınmalıdır. Egzersiz ve yaşam tarzı değişikliği hayata geçirilmelidir. Ayrıca tedaviye destek amaçlı olarak gıda takviyeleri, ilaç tedavisi ve/veya cerrahi tedavi uygulanabilir. Ardından kişi kilo koruma programına alınmalıdır.

Sipariş Vermek için
www.alternatifecza.com

No comments: